• Spuma Poliuretanica, SGS, 1000 Gr
Adaugă în lista de preferințe

Spuma Poliuretanica, SGS, 1000 Gr

  • Partener: SGS
  • Cod produs: F1000T
  • Disponibilitate: 2-3 zile

Autentifică-te pentru a vedea prețul.

     Este o spuma folosita pentru diferite utilizari, cum ar fi umplere sau fixare. Formula revolutionara face ca aceasta sa se intareasca in 1-3 ore. Pentru fixarea usilor, ferestrelor, a tevilor de apa calda sau rece, sau a echipamentelor electrice, umpleti gaurile, golurile si fisurile. Poate fi slefuita sau rasa, chiar si vopsita. Are prindere buna de toate materialele de constructie cu exceptia siliconului , teflonului, polietilenei sau polipropilenei. Este rezistent la orice tip de conditii meteorologice , apa de mare, abur si umiditate. Este usor inflamabil.

     Mod de utilizare: agitati puternic recipientul pentru cateva secunde . Rasuciti si instalati declansatorul de dozare pe cutie. Indepartati murdaria , praful si grasimea din locul de aplicare si umeziti-o cu apa. Intoarceti-l cu capul in jos si apasati pe tragaci . Pentru aplicatii ulterioare, reziduurile uscate de spuma ar trebui sterse de pe teava de aplicare si de pe supapa. Pentru a sterge reziduu de spuma puteti folosi solutia de curatare PU Foam Cleaner.

    ATENTIE!Contine 4,4 difenil diisocianat . A nu se inhala! In caz de contact cu pielea sau ochii, spalati zona cu multa apa.A nu se lasa la indemana copiilor. Recipient sub presiune, poate exploda daca este expus la temperaturi ridicate.A se pastra la temperaturi de pana la 30 Grade Celsius.NU perforati sau ardeti reipientul, chiar si dupa utilizare. Aruncati continutul/recipientul la un centru de colectare a deseurilor periculoase.